Operationeel LVO

Publicatie van mijn artikel; Mediation op de OK

Vandaag is het vakblad voor operatieassistenten weer op de mat  gevallen; Operationeel. Dit keer staat er een door mij geschreven artikel is. Eigenlijk ben ik best wel een beetje trots….

Doel

Gezien mijn achtergrond als operatieassistent en de vele conflicten die ook in de zorg spelen, wil ik graag mediation meer in de schijnwerpers plaatsen. Ook in deze sector past de inzet van conflictbemiddeling door een mediator. Vooral in deze tijd van schaarste en hoge werkdruk spelen conflicten eerder op.

Uiteraard zal iedereen eerst zelf een conflict op moeten proberen te lossen. Niet voor ieder dingetje zet je bemiddeling in. Echter, indien het hoog gaat oplopen, indien je er niet uitkomt en niet weet hoe nu verder, dan kan je contact opnemen met een (MfN-register)mediator.

Aangezien ik het reilen en zeilen van een ziekenhuis ken en de taal van de werknemer spreek, beschouw ik mijzelf als de juiste mediator voor conflicten in de zorg. Ik zou heel graag mijn steentje bijdragen aan meer werkplezier, meer openheid en een goede afwikkeling van geschillen.

Artikel

Via deze link kunt het artikel lezen: Artikel Mediation op de OK

Ik ben erg benieuwd wat u ervan vind.

Hulp Nodig?

Ervaart u ook problemen op uw werk? Wilt u graag een oplossing door er middels een neutraal, onpartijdig en onafhankelijk mediator erover te praten? Graag help ik u mee om meer rust te krijgen, om te weten waar u aan toe bent, om een punt achter het geschil te zetten en het gebeuren los te kunnen laten.

Wilt u graag een reactie plaatsen? Dat kan! Zie mijn LinkedIn of Facebookpagina.

Ook als u vragen hebt en/of uitleg wilt mag u mij vrijblijvend benaderen. Ik hoor graag van u.

Dankwoord

Graag wil ik mijn dank uitspreken voor Menno Goosen, hoofdredacteur van Operationeel.

Betreffende Operationeel Magazine, nummer 1, maart 2019

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.